Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ταίρι ταίρι είσαι εδώ;







ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...










 Παιδιά μου, αν αναρωτιέστε/προβληματίζεστε γιατί οι σχέσεις σας καταλήγουν η μία μετά την άλλη σε αποτυχία και έχετε αρχίσει να αμφιβάλλετε για την τύχη σας ή να θεωρείτε εαυτούς περίεργους/προβληματικούς/απροσάρμοστους, ήρθε η ώρα να ηρεμήσετε. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά... όλοι εμείς οι "μόνοι" είμαστε απλώς... πανέξυπνοι! 

Έτσι αποφάνθηκε η έρευνα που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ!

Σύμφωνα λοιπόν με κάποιους έγκριτους επιστήμονες, οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα στις απαιτήσεις των σύγχρονων καιρών και, αντίστοιχα, τα βρίσκουν σκούρα σε οτιδήποτε παλιό - όπου παλιό, βάλε την από αρχαιοτάτων χρόνων ικανότητα για ζευγάρωμα. Με άλλα λόγια, οι δεξιότητες των πανέξυπνων ανθρώπων έχουν τόσο προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της μεταβιομηχανικής εποχής, ώστε έχει σχεδόν σβηστεί από την κυταρρική τους μνήμη η πρωτογενής ροπή προς το ζευγάρωμα - σε αντίθεση με τους άλλους, τους βλάκες που το IQ και το DNA τους δεν εξελίχθηκε και έτσι το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι αυτό που έκαναν πάντα: να δημιουργούν δεσμούς. Οι οποίοι δεσμοί μπορεί κάποτε να ήταν απαραίτητοι για την επιβίωση των προγόνων μας, αλλά έκτοτε ο κόσμος εξελίχθηκε, οι ανάγκες άλλαξαν και μόνο εμείς οι πανέξυπνοι καταφέραμε να ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα!

Βέβαια, αυτό που μας λέει η έρευνα των κυρίων είναι ότι είναι πιο εύκολο για εμάς τους πανέξυπνους ανθρώπους να φτάσουμε στο φεγγάρι από το να συμβιώσουμε στη γη ή να λύσουμε πολύπλοκες εξισώσεις από το να βρούμε τι χρειάζεται ένας σύντροφος - δηλαδή ότι τα θαλασσώνουμε σε απλά, απλούστατα πράγματα! Αλλά τι να κάνεις... όσο να πεις, καλύτερα να απαλλάσσεσαι λόγω εξυπνάδας παρά λόγω βλακείας!

15 σχόλια:

  1. Δε μου αρέσει που οι έξυπνοι γίνονται ασεξουέλ...
    Τους προτιμώ ενεργούς...
    Τι βλακείες λένε κατα καιρούς οι επιστήμονες δε λέγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενεργοί ειναι υποθέτω...απλώς δεν κατέχουν τα βασικά και τα κάνουν μαντάρα στο τέλος :) :)

      Διαγραφή
  2. δηλαδή όταν εμείς οι πανέξυπνοι άνθρωποι επιθυμούμε ένα ταίρι, τι? χάνουμε λίγο από το iq μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποθέτω ψάχνουμε ταίρι ως φυσική ανάγκη... Αλλα όταν το βρούμε δεν έχουμε το κατάλληλο IQ για να το αντιμετωπίσουμε :-)

      Διαγραφή
  3. χμμμ.. τελικά θα προτιμούσα να ήμουνα λίγο πιο χαζή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετσι εξηγείται ρε παιδί μου..Λεω και γω..κοντευω να κλεισω 2 χρόνια χωρίς σχέση και αναρωτιέμαι τι φταίει..Μα φυσικά και φταίει το τετραπέρατο μυαλό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ομολογώ λοιπόν. Έχω adsl στη σπηλιά και μαγειρεύω με φωτιά που ανάβω τρίβοντας πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σώπα καλέ. οι πιο έξυπνοι είναι μόνοι τους γιατί αντιλαμβάνονται άμέσως πόσο μαλάκας είναι ο άλλος και φεύγουν!

    οι μοναχικοί ειναι πιο έξυπνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κακό είναι ότι για να μην μπορούμε να βρούμε ταίρι εύκολα σημαίνει ότι είμαστε και η μειοψηφεία σε έναν κόσμο από ηλίθιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε γμτ... να κάνουμε club :P
      και τέινω να πιστεύω ότι δύο έξυπνοι μαζί δεν μπορούν "να κάνουν χωριό", γιατί αγνοούν αμφότεροι τα βασικά. Ο ένας επιβάλλεται να ειναι "βλάκας" για να σώζει την κατάσταση!

      Διαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω με την εκδοχή της Ρίας, μόνο και μόνο διότι μου φαίνεται πιο απλή. Αυτά τα επιστημονικά με το μαλακο-μαγνητικό πεδίο και την πιθανότητα για σχέση να αυξάνεται αντοστρόφως ανάλογα με ΙQ σου, είναι πολύ ψαγμένα. Πάντως μιας και ανέφερες κάτι για να κάνουμε Club, μην ξεχάσετε κι εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή