Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ιδέα!

Χθες ήταν, κατά πώς πληροφορήθηκα, η -αμερικάνικης εμπνεύσεως- ημέρα "μπριζόλας και πίπας", steak and blowjob day κατά το πρωτότυπο. Μέχρι εδώ καλώς. Είναι, λέει, η ανδρική απάντηση στη χαζογιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κατά την οποία -κατά την ανδρική άποψη, προφανώς- φλομώνουμε τους "καλούς" μας με αγκαλίτσες και ζουζουνιές και περιμένουμε να μας ανταποδώσουν με καρδούλες, φιλάκια και σοκολατάκια. Δεν θα σχολιάσω επί της παρούσης το περιεχόμενο της γιορτής του κυρίου Βαλεντίνου -που έπαψε να με συγκινεί λίγο αφότου πέρασα τα 16, όταν ο "καλός" μου μου έπαιρνε για δώρο λούτρινα αρκουδάκια και εγώ έλιωνα - από τη ζέστη που προκαλούσε η γούνα θα ήταν :) Ούτε θα σχολιάσω την ανδρική ανάγκη για μία (λέμε τώρα) μέρα το χρόνο κατά την οποία θα μπορούν να φερθούν -με τις ευλογίες μας, αυτό είναι το σημαντικό!- ωσάν αγροίκοι, όπως τους έφτιαξε η φύση δηλαδή: κατασπαράζοντας κρεατάκι και αράζοντας στους καναπέδες σαν πασάδες να απολαμβάνουν κατά το μέγιστο τη στοματική ηδονή (πώς λέμε στοματική υγιεινή; καμία σχέση) της πρόθυμης συντρόφου χωρίς καμία "υποχρέωση" ανταπόδωσης.

Αλλού θα σταθώ: σε αυτή την άδικη ταύτιση του ρομαντικού βαλεντίνου με τη γυναικεία ψυχή. Δηλαδή είναι σαν να μας λένε τα φίλτατα αρσενικά ότι οι γυναίκες νοιάζονται και υμνούν τον έρωτα, την αγάπη, το συναίσθημα, που τα περιβάλλουν κιόλας με ένα παντελώς ξενερουά ροζουλί περιτύλιγμα, και ουδόλως τις νοιάζει η ηδονή, γιατί αν τις ένοιαζε όλο και μία γιορτή θα είχαν φροντίσει να εφεύρουν. Πώς έχεις, σου λέει, κυρία μου, γιορτή της γυναίκας, γιορτή της μητέρας, γιορτή του έρωτα; αν σε ένοιαζε θα έφτιαχνες και μια γιορτή του σεξ για πάρτη σου. 

Αγόρια, δεν θέλω να σας σοκάρω, αλλά αν εξαιρέσετε τα σοκολατάκια που είναι πάντα καλοδεχούμενα, εμείς πολύ θα θέλαμε μια γιορτή αντίστοιχη με τη steak and blowjob day -  θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε "what's new pussy(cat)?", με μοναδική σας αποστολή να λάβετε μία (και δύο και τρεις και τέσσερις) ικανοποιητική απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Και μία συμβουλή, παίδες: όταν έρθει αυτή η τιμημένη μέρα, μην εγκαταλείψετε νωρίς, διότι τα πράγματα εδώ λειτουργούν αντιστρόφως ανάλογα: όσο πιο λαλίστατο το "γατάκι" τόσο λιγότερη κρεβατομουρμούρα για επιδόρπιο. Με τις υγείες σας (μας), λοιπόν!

ΥΓ. Κορίτσια (και αγόρια), ιδέες για την ονομασία και την ημερομηνία της εορτής είναι καλοδεχούμενες στα σχόλια. 

17 σχόλια:

  1. χαχαχαχα... είσαι θεά!!!
    γίνεται αυτή η γιορτή να είναι 2-3 φορές το χρόνο;;;
    (πως γιορτάζουν οι Μαρίες όποτε τους κατέβει;;; χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω την εντύπωση ότι αυτή την γιορτή την έχουν ως αντίστοιχη της γιορτής της γυναίκας και όχι του Αγ. Βαλεντίνου αν δεν κάνω λάθος...

    η άποψή μου είναι ότι δεν έχουν νόημα αυτές οι γιορτές, κάθε μέρα πρέπει να γιορτάζει και η γυναίκα και ο άντρας και η αγάπη...

    υ.γ. η ονομασία που βρήκες δεν είναι κακή πάντως... :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ, αγαπητέ μου, αλλά να μην κάνουμε και λίγη πλάκα;
      πάντως, αν και αναφέρεται όντως ως "ημέρα του αντρα", είναι η απάντηση στον Βαλεντίνο, και γι' αυτό γιορτάζεται την ίδια μέρα, ένα μήνα μετά :)

      Διαγραφή
    2. ποια πλάκα; μια χαρά αλήθειες είπες... :ρ

      Διαγραφή
  3. ναι, ναι..2-3 φορές το χρόνο! θα μπορούσε, μάλιστα, η εορτή να ονομαστεί και "virgin mary", καθώς αν το καλοσκεφτείς είναι γιορτή (και) για παρθένες! χαχαχαχαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "what's new pussy(cat)"
    Αχαχαχαχα! Λατρεύω!
    (Ημερομηνία ή άλλο όνομα δεν έχω τώρα γιατί πριν λίγο ξύπνησα, αλλά όποτε και να είναι και όπως και να λέγεται, δε με χαλάει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλενάδες, ενίσταμαι. Δίνουμε λάθος μηνύματα. Τα αυτονόητα θα γιορτάζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ερώτηση: τη μέρα "what's new pussy(cat)?" θα γιορτάζω και εγώ και η γάτα μου;;;! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν το θέλεις αγαπητή μου, φυσικά! ελπίζω μόνο μην πέσεις σε κανέναν ανώμαλο ή βλάκα που μπερδέψει τη γάτα με την "γάτα"!

      Διαγραφή
  7. Μια χαρά σε βρίσκω!
    Αν και βέβαια για μένα η μέρα γιορτή είναι και μέρα των γυναικών... ;)
    Eκτός βέβαια και αν όσες το κάνουν το θεωρούν αγγαρία :-p
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. poly swsta ta les :) oso gia to onoma tha mporousame na tin poume "a day at chaMONIx"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΜΜΜ ωραία γιορτή θα είναι αυτή!!!
    Να προτείνω πριν τη γιορτή ένα σεμινάριο για όσους δεν ξέρουν πως μας αρέσει η στοματική ηδονή;!!
    Ω ναι υπάρχουν και αυτοί και άλλοι που δεν ξέρουν πως να 'το' κάνουν......
    Σεμινάριο ενημερωτικό λοιπόν πριν τη γιορτή!!
    Τους χρειάζεται!
    Φιλιάααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι θες να πεις; Ότι μια φορά το χρόνο θα το γιορτάζουμε οι γυναίκες; Α δεν παίζω! Αδικία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ή όπως λέει παραπάνω η Ελένη, 2-3 φορές σαν τις Μαρίες, χααχαχ!

      Διαγραφή
  11. Γιατί λοιπόν να μην το γιορτάζουμε και του Βαλεντινου και στη γιορτή της γυναίκας?? Είπαμε: είμαστε πιο κόσμιες στα λόγια (και τις ονομασίες), αλλά μόνο στα λόγια... ;)
    Εκτός πια κι αν αυτή η γιορτή προς χάρην του ανδρός σημαίνει πως όλες οι άλλες ημέρες είναι δικές μας, ας γιορτάσει κι αυτός μια!!!χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ωραία ιδεα...
    αν και μου ρθε κατι στο μυαλο για ονομασια ημερας, ψηφίζω χερια-πόδια το δικο σου: what’s up pussy(cat)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή