Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Εφτά...




... θανάσιμα αμαρτήματα;
... πληγές του Φαραώ;
... θανάσιμες πεθερές;
... κακά της μοίρας μου;

Όχι, όχι, όχι!!!!

Εφτά πράγματα που δεν ξέρετε για μένα και φοβάσασταν να ρωτήσετε! Ύστερα από πρόσκληση του αγαπητού μου ντελίριουμ τρεμένς που, ως παιχνιδιάρης blogger, με καλεί στα παιχνιδάκια του, ήρθε η ώρα να ξεγυμνωθώ μπροστά σας, τυχερούληδες, χεχε!!!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1. Όταν ήμουν μικρή, δέκα-δώδεκα χρονών λέμε, και με έβαζε η μαμά μου να πλύνω τα πιάτα, γέμιζα τα ποτήρια με σαπουνόνερο και παρίστανα ότι είμαι μπαργούμαν που σερβίρει μπύρες!

2. Αν και δεν με θεωρώ κλεπτομανή, ούσα στην εφηβεία και λίγο μετά είχα "σηκώσει" κανα-δυο φορές μερικά πραγματάκια από μαγαζιά, μην φανταστείτε τίποτα σοβαρό, κανένα κραγιόν από τα body shop, καμιά τσίχλα, τέτοια πράγματα!

3. Η κακή μου πράξη παραπάνω αντισταθμιζόταν από τις καλοσύνες που έκανα ερήμην της μαμάς μου στους μαθητές της. Η μαμά ήταν καθηγήτρια Αγγλικών σε Γυμνάσιο και 'γω, όταν έφερνε τα διαγωνίσματα των μαθητών στο σπίτι, πήγαινα κρυφά και συμπλήρωνα μερικές ασκησούλες, ίσα για να ανέβει λίγο ο βαθμός, αλλά πάντα προσέχοντας μην φανεί τραγική διαφορά και νομίσει η μαμά ότι αντέγραψαν και τους χαντακώσω τελικά, αντί να τους βοηθήσω. Το κόλπο απέδιδε, αλλά ποτέ δεν έμαθα πώς αντιδρούσαν τα παιδιά παίρνοντας τα γραπτά τους και βλέποντας στην κόλλα πράγματα που δεν είχαν γράψει!

4. Θα ήθελα να είχα σπουδάσει Ψυχολογία/Ψυχανάλυση. Προς το παρόν, εκτονώνομαι διαβάζοντας σχετικά βιβλία, ειδικά του Ίρβιν Γιάλομ, που κυριολεκτικά λατρεύω! (αυτό το δεύτερο το ξέρετε ήδη :) )

5. Μου αρέσει να γίνομαι λίγο μελοδραματική, λίγο drama queen και να φαντάζομαι παθιασμένες ιστορίες έρωτα, με κλάμα, ποτό, πάθος και απόγνωση! Στην πραγματικότητα είμαι κάπως πιο προσγειωμένη, αλλά όχι πολύ! Θέλω να ζήσω τον απόλυτο έρωτα, αυτός που θα είναι λίγο παραμυθένιος και λίγο κινηματογραφικός μαζί... Γραφική; Ρομαντική; Εκτός πραγματικότητας; Τι να σας πω!

6. Αν και έχω ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου χωρίς σχέση και δεν με ενοχλεί η μοναξιά, καθότι την προτιμώ από μία σχέση σύμβασης ή συμβιβασμού, αυτόν τον καιρό περνάω την πιο μοναχική μου περίοδο, νιώθω μόνη και στεναχωριέμαι πολύ σκεφτόμενη ότι μπορεί να ζήσω το μέλλον μου μόνη...

7. Το blogging είναι η μεγαλύτερη απόλαυση που ανακάλυψα πρόσφατα (το σεξ έχω χρόνια που το ανακάλυψα, βλέπετε!) και το μόνο ίσως πράγμα που με γεμίζει και μου δίνει χαρά αυτόν τον καιρό.


Αυτά, λοιπόν, παίδες...
Είστε ευπρόσδεκτοι εκτός φυσικά από να σχολιάσετε, να συμμετέχετε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη!

29 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!!Πολύ όμορφο Blog!!Στο δικό μου έχεις βραβειάκι!!Καλή συνέχεια...http://pineliesstoprosopo.blogspot.com/2012/02/blog-post_07.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό με την bar woman ήταν ασύλληπτο. Θα το κλέψω και θα το λέω για ανέκδοτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, πολύ μου αρέσουν οι drama queen χαρακτήρες!!!
    Έχω μια φίλη του είδους και όταν έχει ζόρια περνάω απίστευτα ωραία διότι για να της φύγει ο πόνος δεν το ρίχνει στο αλκοόλ, αλλά στα γλυκά και καθότι γλυκαντζού και του λόγου μου την καταβρίσκω όταν ζει το δράμα της!!!
    Μήπως είμαι πολύ γουρούνα;
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω στα γλυκά το ρίχνω, αλλά αυτό δεν είναι λύση! ο πόνος δεν φεύγει και έρχονται και τα κιλά! μπα...καλύτερα το αλκοόλ!

      Διαγραφή
  4. Μην ανησυχείς για το μέλλον. Κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος. Δεν το λέω για να σου χρυσώσω το χάπι. Ισχύει, θα δεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα...απολαυστική! μου έφτιαξες τη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 'Ηξερα ποιους διάλεγα τελικά, πεθαίνω με τη σαπουνάδα, απλά πεθαίνω! Εύγε κόρη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ' ευχαριστώ καλέ μου! και μην ανησυχείς, αν έρθεις από το σπίτι θα σε κεράσω κανονική μπίρα, όχι σαπουνόνερο! :) :)

      Διαγραφή
  7. καλημέρα γλτκειά μου!
    εγώ όταν επλένα τα πιάτα μικρή έκανα σαπουναδα και την άπλωνα στα χερια μέχρι τους αγκλωνες και έλεγα ότι φόραγα γάντια της νύφης!!! (ήτανε δεκαετία του 90 και η μόδα στα νυφικά ήτανε να φοράνε και μεγάλα κιτς άσπρα γάντια!)
    ήτανε οι μοναδικές στιγμές που ασχολήθηκα με το θέμα γάμου!
    και μέχρι εκεί με βλεπω!
    χαχαχαχαχαχαχααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πωωωωω!! Νομιζα πως το "κολπο" με τις μπυρες το έκανα μονο εγω (βσκ ακομα το κανω, χαχαχα)! Χαιρομαι που βρηκα κι αλλο ατομο! Drama queen???? Γκρινιαρα με φωναζουν με τοσο μελοδραμα που τους αραδιαζω καθημερινα και ΝΑΙ το blogging ειναι τροπος ζωης!

    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να γράψω ένα άρθρο για τη σαπουνάδα ως αφροδισιακό! Χμ... αγαπητή. Συμφωνώ με την Queen. Υπάρχει σίγουρα κάποιος! Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το περιμένω το άρθρο!
      Τα δικά μου σέβη, κύριε Αρμάντ!

      Διαγραφή
  10. η μοναξιά όντως δεν υποφέρεται ωρες ωρες & ναι είναι και δική μου ευχή ν ζήσω τον απόλυτο έρωτα!αχ & βαχ & ουφφφ μαζι
    εύχομαι απο καρδιάς να συναντησεις τον απόλυτο ερωτα &σύντομα να εκτοξευθείτε στα ουράνια...
    ΥΓ ποιό δηλαδή βιβλίο του Γιαλομ αγαπάς περισσότερο?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μπορώ να ξεχωρίσω, πραγματικά. Μου άρεσαν και τα μυθιστορήματά του (Όταν έκλαψε ο Νίτσε, Στο ντιβάνι), αλλά κυρίως αυτά όπου διηγείται ιστορίες ασθενών του. Θα πω, αυτή τη στιγμή, τον "Δήμιο του έρωτα'.

      Διαγραφή
    2. δικα μου αγαπημενα του Γιαλομ & με αυτή τη σειρά, είναι το ''Όταν εκλαψε ο Νιτσε'' & ''ο δημιος του ερωτα'', το οποιο τελευταίο ξανατράβηξα από το ραφι της my libray μολις χθες & έγινα χιλια κομμάτια
      Πολλές οι αναγνώσεις/ερμηνείες που μπορεί κανείς να κάνει/να δώσει μεσα από τις ιστορίες που τόσο ωραία αφηγηματικά αποτυπώνει ο ΓΙαλομ, αλλά αυτό που με άγγιξε περισσότερο, είναι οι αφηγηματικές εικονες στο ''ταξιδι του ανεκπλήρωτου'' στον έρωτα, και κυριως η αίσθηση της μη αποδοχής του απ΄την αντιπερα οχθη (κοινώς τρωω χυλοπιτα).Πολύ σκληρό συνάισθημα ρε γμτ!ενα σταυρωμα προσωπικο (μου)...

      Διαγραφή
    3. μόλις ετοιμαζόμουν να ξαναδιαβάσω τον "Δήμιο του ερωτα", απίστευτη σύμπτωση! Χρειάζεται να εντρυφύσω στην ψυχοπάθεια του έρωτα, μπας και δω τι (μου) συμβαίνει.
      Μόλις τελείωσα τη "Μάνα και το νόημα της ζωής"... μιλαει για το θέμα του πένθους, της απώλειας και του θανάτου.

      Διαγραφή
  11. kalhspera,se niwthw gia th monaksia omws thymisou pws osa fernei h wra den ta fernwi o xronos olos,pote dn ksereis ti mporei na prokypsei ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3.Καλά που δεν βρέθηκε κάνα βλήμα να παραπονεθεί...
    6.Να το προσέξεις αυτό...το έχω ζήσει και δεν θα σ' αρέσει...
    7.Είδες? Είναι μια μορφή ψυχανάλυσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν εννοείς το 5. (γιατί το 6 το ζω ήδη) και γω το έχω ζήσει... αλλά δεν ήταν και πολύ αμοιβαίο...θα ήθελα κάτι αμοιβαίο αυτή τη φορά :)

      Διαγραφή
    2. Για το 6 λέω... ξέρεις αν σκέφτεσαι ότι μπορεί να ζήσεις το μέλλον σου μόνη, σιγά σιγά θα το αποδεχτείς και δεν θα κάνεις τίποτα για να επιδιώξεις το αντίθετο, μην το σκέφτεσαι σταμάτα να είσαι μόνη!!!

      Διαγραφή
  13. Αγαπάμε και τη μοναξιά!
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, την αγαπάμε.... αλλά και μια αγκαλιά στο κρεβάτι λείπει πού και πού...
      καλησπέρα και σε σένα!

      Διαγραφή
  14. ποσο cute αυτο με τα πιατα και τις μπυρες χαχαχαχαχαχαα τεεεελειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή